Selkärangattomien johtaja, Näiden Alueiden Raivoisa Ruhtinas ja Itsevaltias, N.A.R.R.I esittää virallisen tiedotuksen: Illan taistelu NARRI vs MIES päättyi 0 - 1. Neuvottelun tuloksena NARRI lupaa yhden (1) viikon lisäajan miehelle, jonka aikana mies sanoin ja teoin osoittaa muuttuneensa totaalisesti ja vakuuttaa NARRIlle olevansa edelleen paras ja ainoa ratkaisu.

Sattuipa nimittäin niin, että mies näki ruudullani osittain täytetyn kirjeen maistraatille. Luonnollisena reaktiona mies siirtyi makuuhuoneeseen murjottamaan, kuinkas muutenkaan. Päätin olla noteeraamatta tätä millään tavalla. Illalla mennessäni nukkumaan mies kysyi olenko nyt ihan tosissani hakeamassa eroa huomenna. Ja olinhan minä.

Seurasi itkua, perusteluja, vaatimuksia, lisää perustelua, lisää itkua ja lopulta Anteeksipyyntö! Mies on niin taitava esittämään asiansa, että katumus kuulosti todella tulevan sydämestä. Ja lastenkin parhaaseen mies tukeutui. My soft point...

Tällä kertaa mies ei sanonut sanaakaan vastaan, kun aika rankoin sanonkääntein kerroin, mitä hän on minulle tehnyt ja kuinka en usko että pystyn ikinä antamaan anteeksi. Ja etten usko että mies pystyy tosiasiassa muuttumaan.

Mies vaati tiukasti vielä tilaisuutta. Lopulta kun hän perusteli, ettei näin pitkässä prosessissa ole kiinni viikosta tai kahdesta, lupauduin pitkin hampain vielä viikkoon ennen papareiden lähettämistä. Meillä on maanantaina aika pariterapiaan. Sanoin etten jätä hakemusta ennen sitä.